Om oss

Du kommer älska våra tjänster för att:


Du och dina klädbehov står i centrum för allt vi gör. Med vår mångåriga erfarenhet tar vi oss tid att investera i dig och bygga upp en långsiktig relation som gör att du kan uttrycka din stil – skräddarsydd efter dina behov på lång sikt.

  • Dina kläder blir figursydda och passar perfekt.
  • Vi är som din egen personliga skräddare, bara ett telefonsamtal bort
  • Vi erbjuder privat konsultation med uppmätning och val av material
  • VI har erfarenhet att lösa i stort sett det mesta utefter dina önskemål
  • Alla typer av kläder och skrädderi till alla oavsett herr,dam eller barn

Din personliga kvalitetskräddare


Jag Yonas innehar lång och gedigen erfaren som skräddare i Göteborg/ Västra Frölunda med både lång yrkeserfarenhet och kompetens inom sömnad och tvätteri. Som din personliga skräddare satsar vi på kvalitétarbete.


Hos oss löser vi alla typer av justeringar, korrigeringar, lagningar och reparationer på alla plagg som exempelvis byten av blixtlås och foder. Vad har du för önskemål?


Hör av dig för konsultation om hur det kan lösas på bästa sätt.
Kvalitetsförsäkran


Att låta skräddarsy dina kläder i tidlösa modeller i material av hög kvalitet gör att du kan använda dina plagg gång efter gång, år efter år. Vi hjälper dig att utveckla din personliga stil. Du får möjlighet till många kombinationer. På detta sätt bidrar vi till en hållbar konsumtion.


Hantverk & urval av material


Vi brinner för hela skräddarsydda processen från att köpa de bästa materialen till att kontakta kunder för att ge bästa möjliga service. Vi har en känsla för detaljer som är oöverträffad. Vi är övertygade om att vi kan ge dig den skräddarsydda kostym du behöver - allt från lagningar, uppläggningar, dragkedjor till ett komplett uppsyning tex vid bröllopskläder för män och kvinnor